Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2008 00:16 - Любовта във Филмите...
Автор: justlove Категория: Тя и той   
Прочетен: 8238 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 24.01.2008 14:13


image
Аrmageddon/Армагедон


image
The Notebook/Тетрадката

Kато тийнейджъри, между Али и Ноа започва започва вихрено ухажване, което скоро преминава в нежна интимност. Младата двойка бързо е раздалена от богатите родитерли на Али, които настояват, че Ноа не подходящ за нея. Минават няколко години и когато се срещат пак, страстта им отново избухва, като принуждава Али да избира между зова на сърцето повелите на класата си. Тази красива приказка има особено значение за по-стар господин, който постоянно чете вечната любовна история на възрастната жена  до него.



image
Sweet November/Месец любов

Трябваше й само един "месец любов", за да промени живота му завинаги...



image
Titanic/Титаник

Романтична история, която разказва за срещата между богато момиче и бедно момче на борда, на злощастния кораб "Титаник".



image
10 things I hate about you/10 неща, които мразя в теб

Любовни страсти се развихрят в различни посоки, разочарованията се редуват с непресъхващ студентски ентусиазъм.


image
Pretty woman/Хубава жена

Джулия е в ролята на непрокопсалата уличница Вивиан, която случайносе запознава с богат бизнесмен и връзката им прераства в невероятна любовна история... Тази съвременна интерпретация на сюжета за Пепеляшка завладя сърцата на зрителите по цял свят.


image
Tristan and Isolde/Тристан и Изолда

Старата история за любовта между престолонаследника на британския трон Тристан и Изолда - принцесата на техния смъртен враг. Любов, обрекла ги на гибел...

image
Gone with the wind/Отнесени от вихъра

Вълнуваща история за любов и кураж в едно общество по време на Гражданската война.

image
Shakespeare in love/Влюбения шекспир

Този филм показва нещото което се таи във всеки един от нас –Любовта. Тук тя е показана по начина по който трябва да се изразява, за да остане любовта по-чиста от когато и да е било чрез пиесата на Шекспир "Ромео и Жулиета" . Разбира се че краят е тъжен.

image
Message in a bottle/Писмо в бутилка

След развода Тереза запълва живота си с грижи за своя син Джейсън и с работата си като репортер. За околните тя е преуспяваща журналистка, но това е само маска, която прикрива разочарованието й от една връзка, останала в миналото.През една от ваканциите, когато Джейсън гостува на баща си, Тереза открива на безлюден плаж бутилка, съдържаща трогателно писмо. Поетичността на написаното подтиква Тереза да започне търсене на автора, подписал се само като "Г". Издирванията я завеждат до бреговете на Северна Каролина, където среща Гарет - самотник, който строи лодки. Оказва се , че и Гарет е вдовец. Загубил неотдавна съпругата си Катрин, той не е в състояние да преодолее мъката си. Ключът за щастието на Гарет попада в ръцете на Тереза, намерила неговото писмо до любимата жена. Това, което започва като вестикарска сензация, се превръща в голяма любов.

image
Pearl Harbor/Пърл Харбър

Двама мъже се вричат във вечно приятелство. Една жена се влюбва първо в единия, а после и в другия с цялото си сърце. Драматична любовна история, разказана на един дъх, на фона на най-безумния и мащабен сблъсък, видян от съвременния човек - Втората световна война. Филм за любовта, приятелството и предателството, и жестокия ад на войната.


image

Serendipity/Знак на съдбата

Двама влюбени, Джонатан и Сара, се срещат, но се разделят - Сара иска да остави на съдбата да реши дали те са създадени един за друг и дали им е писано да бъдат заедно.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - xanax
01.09.2011 21:59
You can take food for 5 times in a day. Most likely, the highest medical risk that you will be exposed to is cardiovascular disease and this can possibly lead up to a heart attack.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: justlove
Категория: Тя и той
Прочетен: 261923
Постинги: 14
Коментари: 227
Гласове: 125
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930